bgERP
bgERP

CarTracker G2 ниво 2 – средна транспортна фирма  

CarTracker G2 ниво 2 – средна транспортна фирма 0
запитване
CarTracker G2 TachoTeck - средна транспортна фирма е софтуер за обработка и анализ на данни от цифрови и смарт тахографи за транспортни фирми от среден мащаб.
ОпаковкаКоличествоЦена
бр.1
660,00 лв
Всички цени са в BGN, с ДДС
  Версията на програмата е орязана версия на CarTracker ниво 3, което се състой в ограничение при издаване на доклади за контрол, възможности за групиране на водачите и автомобилите, както и възможности за експорт на оригиналните файлове.
  Тя е предназначена за по-малки транспортни фирми и предоставя възможност за издаване на пет контролни доклада, както и удостоверения за дейности на водача.
  Водачите и автомобилите не могат да бъдат групирани в групи. При стартирани на програмата, потребителят се известява за критичните предстоящи архивирания на тахографи и карти. Данните могат да бъдат съхранявани на едновременно на три независими хранилища на дани, но не предоставя възможност за ръчна двупосочна синхронизация с отдаличеното хранилище на данните.
  Възможен е само прост експорт на данните за контролни органи или база на транспортното предприятие.
  Съвместим е с всички одобрени устройства за архивиране на дани от цифрови и интелигентни тахографи, като се препоръчва ползване на DLK Pro S на фирма Continental Automotive GmbH.
  Лицензът на програмата предостоствая обработка и съхранение на неограничен брой водачи и автомобил и не налага допълнителни месечни или годишни такси за правилното и функциониране. Обновяване на програмата може да бъде достъпено напълно безплатно чрез Internet.

  Вижте също: