bgERP
bgERP

TIS-Web: Интелигентни решения за управление

kombi-tisweb-dtco-742x742px-png-azlc
TIS-Web е интелигентният софтуерен модел за управление на данни за постигане на по-голяма безопасност и ефективност в транспортната дейност. Позволява ви да изпълните европейските законови разпоредби за архивиране на данни за превозни средства и водачи. С помощта на различни сервизни доклади за водачи, превозни средства, стилове на управление, информация за тахографи и много други, е още по-лесно да управлявате вашия автопарк и ефективно да оптимизирате времето за пътуване и маршрутит.
TIS-Web® (информационна система за тахограф) подобрява вашето предложение със сертифицирана информация за тахограф от производителите на тахографи.
TIS-Web® осигурява по-голяма сигурност и надеждност, както и законово съвместимо записване и архивиране на данни за превозното средство и водача, въз основа на информация от тахографа.
Този интелигентен софтуер за управление на автопарк поддържа вашата организация, като управлява периодите на шофиране и почивка, както и оставащото време за шофиране безопасно и ефективно.
TIS-Web® е облачна услуга (SaaS), която е лесно достъпна от всяко устройство, навсякъде по света.
Благодарение на нивото на персонализиране и модулния си дизайн, TIS-Web® е подходящ за автопаркове от всякакви размери и диапазони на производителност.
TIS-Web® позволява на мениджърите на автопарка да изпълняват своите законови задължения за съхранение и архивиране при използване на тахографа. Напълно новият потребителски интерфейс и отзивчивият дизайн осигуряват по-добър преглед на автомобилния парк и са съвместими с интелигентния тахограф DTCO® 4.0.
Напълно нов потребителски интерфейс и потребителско изживяване
• Отзивчив дизайн за всяко устройство
• Предлага се в цяла Европа на 28 езика
• Съобразено със специфичното за страната директиви за работни времена
• Оценка на нарушението
• Също така служи като софтуер за оценка за властите
• Свободно конфигурируеми правила и привилегии
• Дистанционно изтегляне, способно да управлява вашия автопарк от разстояние.