bgERP
bgERP

TIS-Web® Connect - достъп до първокласни услуги

Интерфейсът TIS-Web® Connect ви позволява да прехвърляте данни, като данни от цифров тахограф, лесно и сигурно от вашия сървър или облак към TIS-Web®. Там можете да използвате всички функции за архивиране и оценка на данните, предлагани от TIS-Web®. TIS-Web® Connect се предлага като интерфейс за програмиране, базиран на REST и SOAP. Възползвайте се от опита на VDO в областта на цифровите тахографски данни. Използвайте нашите професионални решения за управление на данни, вместо да разработвате сами. С удоволствие се адаптираме към индивидуалните изисквания на нашите партньори

Цялостен пакет за разработчици

Опознайте по-добре целевите си групи и открийте потенциала за нови приложения, които да улеснят ежедневната работа на шофьорите, управителите на автопаркове или надзорните органи.
С DTCO® Connect можете да се възползвате от достъп до повече от 120 различни набора от данни с информация от DTCO®1381, свързана с водачи, превозни средства и тахографи в реално време. Възползвайте се от възможността и се насладете на предимствата на пълен пакет без притеснения, включително инструкции, хардуер и поддръжка на гореща линия.