bgERP
bgERP
vdo-tts-dlkpro-tc-02-2019-web-frei-png-q9y7
Завършено решение за малки автопаркове и собственици-превозвачи

DLK Pro TIS-Compact EE S

 • Пълна поддръжка на най-новото поколение интелигентни тахографи DTCO 4.0e
 • Мобилно устройство в практичен формат, което изпълнете законовите задължения за изтегляне и архивиране на данни от тахографи и карти
 • Данните се изтеглят от тахографите и картите на водача и след това могат да бъдат прехвърлени на компютър
 • Просто поставете ключа в шест-пиновия порт на тахографа
 • Идеален за малки автопаркове и собственици-превозвачи
 • Може да се използва за всички 12/24 волтови цифрови тахографи

   

Архиватор и устройство за съхранение в едно

DLK Pro TIS-Compact S изтегля и архивира данни от картата на водача и тахографа в съответствие със действащото законодателството, също така ви позволява да анализирате данните и да ги използвате за оптимизиране на вашите процеси.
Устройството ви показва всички ключови данни директно на дисплея, като оставащо време за шофиране и необходими периоди за почивка. Можете също да получите информация относно състоянието на изтегляне, нивото на зареждане на батерията и текущия наличен капацитет за паметта. Големи, разбиращи се икони, насочват потребителите през отделните елементи от менюто.
Можете също да преглеждате дейности на водача (шофиране, работно време и време за почивка) и стойности на скоростта за последните 24 часа на шофиране на вашия компютър или да прехвърляте материалите с данни към други компютърни приложения, като използвате функция за експортиране.
DLK Pro TIS-Compact S е първата стъпка към подобряване на ефективността във вашата компания.

Как работи

Просто поставете устройството в предния интерфейс на цифровия тахограф и изтеглянето на данни започва автоматично. Картата на водача може да се изтегли и отделно с помощта на интегрирания слот за карти. След това можете да прехвърлите данните на вашия компютър през USB порт. Вграденият слот на SD карти дори ви позволява да създавате резервни копия на данните (необходима е допълнителна SD карта). Данните могат да се анализират директно на място чрез 2,2-инчовия цветен TFT сензорен дисплей. Иконите ви водят през менюто. DLK Pro TIS-Compact EE S покрива всички изисквания на отговорници на автопаркове, собствениците-превозвачи и надзорните органи

Съдържание

 • Ключ за изтегляне на DLK Pro S
 • USB удължителен кабел
 • Кратко ръководство за експлоатация (цифрово копие на ключа)
 • ръкохватка

   

Системни изисквания

Windows 10, Windows 7, Windows Vista or Windows XP
Свободен USB интерфейс на работна станция