BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Количка

0 артикула
Начало Марки

Марки

«1»

VDO

Continental развива новаторски технологии и услуги за устойчива и свързана мобилност на хората и техните стоки. Основана през 1871 г., технологичната компания предлага безопасни, ефективни, интелигентни и достъпни решения за превозни средства, машини, движение и транспорт. През 2018 г. Continental генерира продажби от 44,4 милиарда евро и понастоящем работят около 245 000 души в 60 държави и пазари.

Информационното управление и интелигентните транспортни системи са в основата на бизнес зоната Мрежи и информация за превозни средства (VNI), която предлага широка гама от продукти за много различни превозни средства. Продуктовото портфолио включва клъстери с инструменти, многофункционални дисплеи и дисплеи с глава, контролни устройства, електронни системи за въвеждане на автомобили и информация за гуми, радиостанции, информационно-развлекателни системи, устройства за въвеждане и управление, климатични устройства, телематични решения и услуги, софтуер като както и пилотни кабини. Интериорът работи по целия свят над 40 000 души и генерира продажби от около 8,2 милиарда евро през 2015 г.

47
продукти

STONERIDGE

Stoneridge, Inc. е независим дизайнер и производител на високотехнологични електрически и електронни компоненти, модули и системи, предназначени основно за автомобилни, търговски превозни средства, мотоциклети, селскостопански и офроуд автомобили. Решенията на Stoneridge за интелигентни системи за превозни средства осигуряват драстични увеличения на горивната ефективност, намаляват вредните емисии и подобряват безопасността и сигурността за всички на пътя.

0
продукти

TDCs

TDCs разработва приложения за цифрови тахографи.  Приложенията на TDCs са от най-простите за потребители на европейския пазар, но предоставя повече информация от конкурентните програми.

 

3
продукти
1
продукти
1
продукти