bgERP
bgERP

TIS-WEB® Motion - управление на флота в реално време

tis-web-motion-planer-map-png-w8ku
 • Track & Trace: С TIS-Web® Motion имате винаги пред погледа си вашия водач и превозни средства.
 • Контрол в реално време: Можете да промените маршрутите си спонтанно в зависимост от условията. Вие имате информацията веднага, кой водач е на разположение за нов товар и по този начин можете да оптимизирате дейността си.
 • геопространствени данни: Използвайки геопространствени данни, вие повишавате сигурността на вашите транспортни стоки, шофьори и превозни средства.
 • Състояние на водачите: Виждате действителното време за почивка и шофиране, както и наличното оставащо време за шофиране.
 • Проверка на водача: С TIS-Web® Motion можете да наблюдавате и оптимизирате поведението при шофиране на вашите шофьори.
 • Автоматични съвети: Вградени са множество нови функции за напомняне с подробна информация за състоянието на превозното средство, позицията и маршрута

TIS-WEB® MOTION - прецизност благодарение на геопространствени данни

9-jpeg-2bwd
TIS-Web® Motion е идеален за разполагане и контрол на флотилии в движение. TIS-Web® Motion не само ви показва къде са превозните средства и къде се насочват въз основа на геопространствени данни, но също така ви показва как да контролирате движението на вашия автопарк. Освен това получавате цялата информация за вашите водачи. И всичко това под много лесен за използване интерфейс. Най-новата версия опростява ежедневната работа на мениджърите на автопарк с множество нови функции. Между другото: TIS-Web® Motion е независим софтуерен модул. Работи независимо от TIS-Web® Data Management 5.0, но има много предимства, когато се използва с двата модула заедно.

Сигурност за водача, товара и автомобила

10-3-png-l3ku
С помощта на геопространствени данни можете да ограничите пространства, национални граници, природни резервати, зони за забрана на камиони и т.н. - и дори да създадете граница. Позицията на превозните средства се предава чрез GPS, RFID, Wi-Fi или мобилна комуникационна мрежа и се сравнява с границите. Съобщение в информационното табло на софтуера показва кога превозно средство е прекосило определена граница.

по-точно разпореждане, по-добро обслужване

11-2-png-pxw9
С TIS-Web® Motion можете да оповестявате пристигането на доставка на клиентите си по минута. Предварителното дефиниране на области ви дава непрекъснато актуализирани времена за доставка. И дори ако вашият камион напусне геозоната след вдигане или разтоварване на товара, ще бъдете уведомени незабавно. По този начин можете да планирате още по-прецизно

Цялата информация на един екран

12-2-png-a8u5
С изглед на контролни уреди на арматурно табло можете незабавно да разберете за предстоящи задачи, налични шофьори или шофьори в непосредствена близост или информация за състоянието на автомобила.

Управление на флота с планиране на задачите

15-2-png-thl3
Специален акцент е новият "Planner". С "Planner" винаги имате предвид своя автопарк и шофьор. Практичният модул за карта не само ви казва текущата позиция, дестинация или маршрут на вашите камиони. Като щракнете върху превозното средство, можете да получите куп друга важна информация. Можете да видите графика на смените на шофьорите, веднага да разпознаете тяхното работно, шофиране, почивка и оставащо време за шофиране и да видите всички техни дейности през последните 24 часа. Ако вашите гуми са оборудвани със система за следене на налягането в гумите, можете да извикате температурата и налягането в гумите чрез TIS-Web® Motion

Бъдете винаги информирани чрез доклади и увдомления

16-1-png-z9mn
В областта за съобщения ще получавате важни съобщения, които можете да зададете поотделно. Можете да бъдете информирани за следните събития:
 • Превишаване на скоростта
 • Шофиране без карта на водач
 • Неизвестен шофьор
 • Влизане в определени зони или пресичане на определени граници (на база на данни от геолокация)
 • Критично налягане или температура на гумите (с подходящо оборудване следене на параметри на гумите)
 • Закъснения при започване на работна смяна поради положителна алкохолна проба (Ако вашето превозно средство е оборудвано с устройство за измерване на алкохол с имобилайзер, TIS-Web® незабавно ще ви докладва за инцидента).

   
Отчитането също е подобрено в новия TIS-Web® Motion. Това ви позволява да показвате отделни отчети като графика на смяната на вашите шофьори или отделни събития с един клик.