bgERP
bgERP

CarTracker G2 ниво 3 – пълна версия  

CarTracker G2 ниво 3 – пълна версия 0
запитване
CarTracker G2 ниво 3, така неречената "пълна" версия на програмата е предназначена за транспортни фирми, който извършват международен превоз на пътници или товари или транспортни фирми ползващи различни бази за извършване на своята основна дейност и нуждаещи се от синхронизиране на данните и съхраненитео им на отдаличен сървър.
ОпаковкаКоличествоЦена
бр.1
996,00 лв
Всички цени са в BGN, с ДДС
    Програмата е създадена за транспортни фирми, който разполагат с автомобилен парк, оборудван с цифрови и интелигентни тахографи. Тя предоставя повече от 20 контролни доклада, за да е възможно осъществяване на ефективен контрол на транспортните работници и ползваните от тях превозни средства.
    Водачите и автомобилите могат да бъдат групирани в отдели, поделения и транспортни фирми. Потребителят на програмата бива известяван веднага след нейното стартиране за известия, изискващи специално внимание, като предстощи архивирания или изтичаща валидност на документи. Данните биват съхранявани на три независим харнилища на данни, като локален компютър, FTP сървър или Ethernet мрежово пространство. За комуникация с контролните власти, е предоствен интерфейс за експорт на данните в оригиналния им вид. Съвместим е с всички одобрени устройства за архивиране на дани от цифрови и интелигентни тахографи, като се препоръчва ползване на DLK Pro S на фирма Continental Automotive GmbH.
    Лицензът на програмата предостоствая обработка и съхранение на неограничен брой водачи и автомобил и не налага допълнителни месечни или годишни такси за правилното и функциониране. Обновяване на програмата може да бъде достъпено напълно безплатно чрез Internet.

    Вижте също: